Освен всичко останало всеки негов мач начело на швабите е специален заради трудната ситуация в класирането. В първите си два двубоя на поста Крамни взе само точка и Щутгарт остана в зоната на изпадащите. От совя страна Майнц няма загуба в пет поредни мача, като спечели 11 точки. След период на слаби резултати, отборът на треньора Мартин Шмид се стабилизира и вече е седми в таблицата само на три точки от зона “Шампионска лига”.
Въпреки различните стартови позиции и разорачоващото 1:1 в дербито на дъното срещу Вердер Крамни ще се опитва да разчита на естествените възможности при това тежко гостуване. “През първото полувреме срещу Бремен направихме много неща правилно. Сега просто трябва да сме тотално стабилни,а футболистите да покажат характер”, каза той. А спортният директор Робин Дут коментира, че не вижда причини играчите да страдат от липса на самочувствие.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
Извън дълготрайно контузените Даниел Гинчек, Мартин Харник, Флориан Клайн и вратаря Мичел Лангерак, всички останали играчи са на разположение. Даниел Дидави и Карлос Груесо тренираха индивидуално в сряда, но няма нищо сериозно. Възможно е Щутгарт да използва стартовия състав от мача с Вердер. Шмид също няма кадрови проблеми.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40