Отборите на Германия и Холандия до 21 години ще изиграят приятелска среща в петък, 16 ноември, а началният час е 20:45. Съседският сблъсък между големите съперници винаги гарантира зрелище, като на терена ще бъдат част от най- талантливите млади играчи в европейския футбол. Мачът ще се проведе на стадион „Спарда Банк Хесен“ в Офенбах. Коментатор на срещата ще бъде Йордан Грозданов.
За предстоящият двубой и този с Италия на 19 ноември(също контрола), селекционерът на Бундестима Щефан Кунц повика отново в състава Махмуд Дауд от Борусия(Дортмунд), Суат Сердар от Шалке, Валдемар Антон от Хановер, Паскал Щенцел от Фрайбург и Свенд Бродерсен от Санкт Паули. Тьорлес Кньол от Нюрнберг пък е включен в тима за първи път и ще очаква своя дебют.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
Доста кандидати за дебют има в състава на Ервин ван дер Лой, като най-голямо впечатление правят повиквателните на Тахит Чонг от Манчестър Юнайтед, Нейтанджело Маркело от Евертън. Дeрой Дуарте от Спарта и Кай Сираис от Аякс. Германия се класира за европейското първенство догодина, което ще се проведе в Италия и Сан Марино, докато „лалетата“ не успяха да го сторят и целят обновление на своя отбор за предстоящия квалификационен цикъл през 2019 г.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40