В ефира на Евроспорт 2 в полунощ на събота срещу неделя предстои сблъсъкът между търсещия участие в плейофите ДС Юнайтед на Уейн Рууни и кандидата за титлата в редовния сезон на Запад Далас. Коментатор на срещата ще бъде Йордан Грозданов.
ДС Юнайтед може да попадне в зоната за участие в плейофите, ако спечели трета поредна победа в MLS срещу лидера на Запад Далас, който има четири точки преднина пред втория Канзас в битката за титлата в редовния сезон на Конференцията (като и за двата отбора на върха остават по три мача). Тексасци не познават загубата от пет поредни срещи, а срещу предстоящия съперник са в серия от три поредни победи.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
В ранния мач от 21:00 ч. в ефира на Евроспорт 2 се срещат два ранени отбора. Минесота ще се опита да изтрие разочарованието от тежката загуба срещу Филаделфия в последния кръг в домакинството си на представилия се катастрофално през сезона Колорадо. Това навярно ще мотивира съперниците, за да направят крачка към достоен финал на сезона и малък реванш пред верните си фенове. Коментатор на срещата от стадион “TCF Bank” ще бъде Иван Угринов.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40