Още повече, че следващия вторник Гладбах се завръща в най-престижния европейски клубен турнир за първи път след преформатирането му като Шампионска лига.
Големият въпрос пред Фавр е кой да играе на мястото на Гранит Джака в средата на терена? Досега той не намери задоволителен отговор кой да е до него, а сега трябва да измисли и кой да го замени, тъй като е наказан и за мача с Хамбургер, и за гостуването на Севиля. Това обрича отбора на изцяло нова двойка вътрешни халфове след две години успешно партньорство на Джака с Кристоф Крамер. Единият кандидат е Ларс Щиндъл, който обаче получи лека контузия на тренировка през седмицата. Другият е Ховард Нордвайт, който се връща от ангажименти с националния отбор на Норвегия. Другата лоша новина е контузията на Патрик Херман в коляното, а добрата – завръщането на централния защитник Мартин Щранцъл.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
Хамбургер ще отиде на „Борусия парк“ в не много по-цветущо състояние, но все пак отборът на Бруно Лабадия постигна една победа от първите си три мача. В последните часове на трансферния прозорец Хамбургер си осигури услугите на опитния боец в средата на терена Арcн Хънт от Волфсбург. Лабадия обаче си има своите проблеми– вратарят Рене Адлер няма да се възстанови навреме за мача, а централният защитник Емир Спахич ще изтърпи наказание. Отделно нападателят Артьомс Рудньовс няма да играе заради семейнатрагедия, която се разигра в паузата между двата кръга.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40