Началото на 11-ия кръг е класика– Айнтрахт срещу Байерн в рядка възможност да гледаме шампиона в петък. Преди седмица "орлите" сложиха край на серия от пет мача без победа като спечелиха в Хановер за първи път от 1987 г., а сега ще опитат да сложат край на серията си от шест поредни загуби срещу колосаот Мюнхен (при това без вкаран гол и с 16 допуснати). Освен това тимът на Гуардиола няма пропусната точка в досегашните десет кръга и вкара 33 гола.
„Трябва да продължим по този начин, но с крака, здраво стъпили на земята. Титлите се раздават накрая“, каза Ариен Робен, който се завърна преди седмица с гол във вратата на Кьолн. Очаква се той пак да е титуляр, също както и Бенатиа. Бернат обаче ще отсъства заради разтежение.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
„Календарът е календар– няма смисъл да се ядосваме, че играем в петък. Футболиститеще имат достатъчно време да се видят със семействата си“, коментира Гуардиола. „Искахме да тръгнем нагоре след победата в Хановер, така че загубата от Ауе за купата идва в най-лошия възможен момент. При това играхме срамно слабо“, разочаровано обясни треньорът на Айнтрахт Армин Фее. Той ще може да разчита на централния защитник Давид Абрахам, който се възстанови от травма в коляното.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40