„Не планирам някакви особени промени – може би само малко повече контрол“, каза 42-годишният Коркут, който получи договор до края на сезона.
Съперник е Вердер, който не започна добре годината – четири поредни загуби, но запази доверие в Александър Нури и спечели последните си три двубоя. Така бременци изпревариха другите два северни отбора в битката за оцеляване – Волфсбург и Хамбургер, но последният успех дойде на висока цена: капитанът Клеменс Фриц получи контузия и няма да играе до края на сезона, а Златко Юнузович е под въпрос заради проблем в гърба. Фриц ще бъде заместен от Дилейни, а Кайнц ще играе вместо голмайстора Гнабри, който има травма в коляното.
За Леверкузен под въпрос е Ларс Бендер, като негов евентуален заместник в титулярния състав е Арангис. „Това, което със сигурност трябва да променим, е да оставяме по-малко дупки в защита и да развием чувство за пространство. Така ще имаме и по-добър баланс“, каза още Коркут.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
Вердер спечели последните си три мача с Леверкузен във всички турнири, като вкара девет гола и допусна едва три. Освен това бременци се справят успешно на „БайАрена“ – едва 14 загуби в 38 визити.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40