В този период северняците записха серия от пет поредни загуби, опаковани от две равенства.
Сега обаче с 11 точки тимът вече е на 14-о място в класирането, а освен това в последния си мач показа характер и обърна резултата срещу Хамбургер за успех с 2:1. “Въпреки умората отборът показва силна воля и срещу Херта ще се опитаме да я демонстрираме отново. Очаква ни много труден домакински мач срещу състав, който направи много силенстарт на сезона”, заяви Дардай, който ще трябва да изчака до последния момент за състоянието на плеймейкъра Хироши Киотаке.
В същото време Херта загуби два пъти в последните три мача, но все още остава в микса от много качествени отбори в челото– на шесто място. В последния мач срещу Борусия М обаче играчите на Пал Дардай допуснаха много грешки, които треньорът едва ли ще иска да види на “ХДИ Арена”. “За нас това е важна седмица. Имаме 17 точки, което изглежда добре”, каза унгарецът, но усеща, че разликата с отстоящия на шест точки Хановер може и да не е много голяма.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
Дардай направи само една промяна в групата от предишния мач и Йоханес ван дер Берг остана в Берлин. Неговото място ще бъде заето от Рони, който пропусна мача с Гладбах. Нападателят Саломон Калу е възстановен и отново ще води атаката в опит да се прекъсне серията от шест мача без победа срещу този съперник.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40