Големият въпрос за треньора на гостите Александер Нури е кои ще са дефанзивните халфове? Капитанът Клеменс Фриц е наказан, а Томас Дилейни – контузен. Най-вероятно на полето ще са младокът Егещайн и Велькович, но опция е и Юнузович да бъде върнат назад, а Писаро или Йохансон да са титуляри в атака. „Волфсбург е силен отбор, но е в криза. Моментът за мач с тях е идеален. Още повече срещу Майнц най-накрая обърнахме страницата и можем да тръгнем нагоре“, обясни защитникът Никлас Мойсандер.
Валериен Исмаел трябва да избере между 3-1-4-2 и 4-2-3-1, като от това зависи и кои ще са титулярите в тима на Волфсбург. Във втория вариант опции са Треш, Базоер и Дидави, в първия – Блашчиковски, Герхардт и Сегуен. „Като футболист беше лесно – трябва да се грижиш само за себе си. Като треньор си подложен на много повече стрес и резултатът е безсънни нощи“, каза Исмаел, който спечели дубъл с Вердер през 2004-а. „Това обаче не означава, че професията не ми харесва. Радостта е тук, огънят гори, страстта е налична. Спортът винаги е красив, когато печелиш“, добави Исмаел.
Футбол
Финал за милиони
29/05/2021 AT 09:08
"Вълците" спечелиха последното си домакинство срещу съседите от Бремен с 6:0, като Макс Крузе вкара два гола, но сега той носи екипа на Вердер.
Футбол
Кийл срещу умората и отсъстващите
26/05/2021 AT 11:07
Футбол
Последният танц и големите сметки
22/05/2021 AT 07:40