В Мексико Audi най-накрая спечели! Даниел Абт направи прекрасно състезание и заслужено стигна до първата си официална победа, а Лукас ди Граси най-накрая влезе в зоната на точките. Възраждането на немския тим обаче по никакъв начин не попречи на Жан Ерик Верн, който увеличи преднината си в шампионата на пилотите на дванайсет точки. Но не и без помощта на Mahinda. Технически проблем коства сигурна победа на основния му преследвач Феликс Розенквист.
Сам Бърд също имаше кошмарно състезание в Мексико, но картите се раздават наново за Пунта дел Есте. Уругвайския курортен град ще посрещне за трети път Формула Е и ще постави точка на първата половина на сезона. Досега единствено Себастиан Буеми е печелил на уличното трасекрай „Плая Брава”. Този сезон обаче швейцарецът няма победа, а единствено три поредни подиума. При завоюването на първо място в Уругвай, титлата отново ще стане постижима цел!
Formula E
Изравнени сили във Формула Е преди завръщането в Ню Йорк
09/07/2021 AT 07:39
Състезателният ден в Уругвай ще се проведе на 17/03, като записът на квалификацията започва в 20:00, а състезанието стартира в 21:00 и ще бъде излъчвано директно по Евроспорт 1.
Formula E
Формула Е заменя градските трасета с традиционна писта
24/04/2021 AT 08:13
Formula E
Формула Е продължава с пълна сила в Рим
09/04/2021 AT 09:44