Значителното съкращаване на бюджета принуди„Ситроен” да се раздели с двама от четиримата си пилоти и така на заводска подкрепа ще разчитат само Лопес и ветерана Иван Мюлер. Реформите доведоха досбогуване със Себастиан Льоб, но в същото време неговият частен отбор се развива отлично и дори намери средства за закупуването на трета кола от„Ситроен”. Тя е предоставенана амбициозния британец Том Чилтън, който вече изглежда узрял да се бори за световната титла.
Тимът на„Хонда” буквално се преобрази през зимата с нов автомобил и нови пилоти. Японските инженери повишиха значително мощността на двигателя, а редом до Тиаго Монтейро ще видим новите попълнения Робърт Хъф и Норберт Михелис.
„Лада” намериха адекватен заместник на Хъф в лицето на италианския ветеран Габриеле Таркуини. Заедно с Юго Валенте и Ник Катсбург той ще има за задача да разкрие огромния потенциал на автомобила, който беше загатнат още през миналия сезон.
WTCR
Старт на сезона в WTCR
04/06/2021 AT 14:43
Следчетири години отсъствие „Волво” се завръща в шампионата, при това с много по-високи цели от преди. Шведите се подготвят усилено още от лятото и представянето им на предсезонните тестове беше повече от обещаващо.
Новият шампион вWTCC ще бъде определен след 12 кръга и 24 състезания, а първият рунд е в неделя, 3 април, на пистата „Пол Рикар”.
WTCR
Завръщането на WTCR
11/09/2020 AT 14:20
WTCR
Четирима ще се борят за титлата на WTCR
11/12/2019 AT 09:28